بررسی و معرفی پوشش ضد حریق ساختمان

بررسی و معرفی پوشش ضد حریق ساختمان

زمان تقریبی مطالعه: 7 دقیقه

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی پوشش های ساختمانی تولید میشود. که میتواند ایمنی ساختمان را در برابر آتش سوزی افزایش دهد. اگر شما هم اطلاعاتی در این خصوص این پوشش های ضد حریق ندارید. با کارشناس لوله کشی گاز در کرج همراه باشید تا به بررسی و معرفی پوشش ضد حریق ساختمان بپردازد.

پوشش ضد حریق ساختمان چیست؟

در پاسخ به این سوال کارشناس لوله کشی گاز در کرج بیان میکند. پوشش های ضد حریق موادی هستند. که با قرار گرفتن بر روی صالح ساختمانی همچون فلزات میتواند ایمنی ساختمان را در برابر آتش تا چند برابر افزایش دهند. در واقع با این پوشش ها ساختمان در هنگام آتش سوزی مقاوم شده و یا میتوان تخریب سازی به دلیل وجود این مواد به تعویق خواهد افتاد. به طور معمول ضعیف ترین مصالح ساختمانی در برابر آتش سوزی سازه های فلزی هستند. از این رو کارشناس لوله کشی گاز در کرج توصیه میکند. که ستون ها و تیرهای اصلی ساختمان با یک پوشش ضد حریق پوشیده شوند. تا ایمنی آن چندین برابر شود.

اگر میخواهید درخصوص ساختار پوشش های ضد حریق و انواع آن و مزایای استفاده از این پوشش ها اطلاعاتی کسب کنید. در ادامه مطلب همراه با کارشناس لوله کشی گاز در تهران باشید.

ساختار پوشش ضد حریق

در ساختار پوشش های ضد حریق از ماده ای معدنی به نام ورمیکولیت استفاده میشود. کارشناس لوله کشی گاز در کرج بیان میکند. ورمیکولیت را میتوان از اصلی ترین ماده سازنده پوشش های ضد حریق دانست. این ماده ویژگی هایی همچون عایق صدا بودن ، عایق حرارت بودن، خنثی بودن، بدون بو و فساد بودن دارد. کارشناس لوله کشی گاز در کرج بیان میکند. ورمیکولیت قدرت بالایی از خود در برابر آتش نشان میدهد. به طوری که در برابر حرارت  1250 درجه سانتی گراد نیز مقاوم است. ورمیکولیت این ماده معدنی اعجاب انگیزی رسانایی پایینی در برابر انتقال گرما دارد که همین امر موجب محبوبیت بی اندازه آن میشود. در ادامه با کارشناس لوله کشی گاز در فردیس همراه باشید تا به انواع پوشش های ضد حریق بپردازد.

انواع پوشش ضدحریقبررسی و معرفی پوشش ضد حریق ساختمان

پوشش های ضد حریق در انواع مختلف و برای سطوح مختلفی تولید میشود. کارشناس لوله کشی گاز در کرج انواع پوشش های ضد حریق را به شرح زیر بیان میکند:

  • پوشش‌های معدنی⇐ پوشش سیمانی، پوشش گچی
  • رنگ‌ ضد حریق (عایق و منبسط شونده)
  • بورد ضد حریق (پنل ضد حریق)

اگر میخواهید درخصوص انواع پوشش های ضد حریق اطلاعات کاملی داشته باشید حتما در مقالات بعدی همراه با کارشناس لوله کشی گاز در تهران همراه باشید.

در چه مکان هایی استفاده از پوشش ضد حریق ساختمان ضرور است؟

به طور کلی خوب است که ساختمان هایی هر چند کوچک و با تعداد طبقات کم نیز به ایمنی ساختمان اهمیت دهند. اما به طور کلی استفاده از پوشش های ضد حریق برای آنها الزامی نیست. کارشناس لوله کشی گاز در کرج مکان هایی که استفاده از پوشش های ضد حریق برای آنها ضروری است را در ادامه معرفی خواهد کرد:

  • پاساژ ها و مراکزی تجاری
  • مجتمع ها و ساختمان های مسکونی
  • انبارها و سوله های صنعتی
  • کارخانه ها و تولیدی ها
  • تونل ها و معادن زیر زمینی
  • ساره های دریایی، کشتی ها
  • پالایشگاه های نفت، گاز و پتروشیمی

مزایای استفاده از پوشش های ضد حریقبررسی و معرفی پوشش ضد حریق ساختمان

استفاده از پوشش های ضد حریق را کارشناس لوله کشی گاز در کرج سراسر مزیت میداند. به طور کلی پوشش های ضد حریق علاوه بر فعالیت اصلی آنها که مربوط به مقاومت در برابر حرارت و عدم تولید گاز و دود سمی است. مزیت هایی مانند مقاومت در برابر رطوبت و ضربه، تعمیر آسان، مقاوم در برابر رشد جلبک و باکتری نیز دارد. همچنین عدم تاثیرات منفی بر ظاهر ساختمان، و سازگاری با انواع سازه های فلزی از دیگر مزیت های پوشش های ضد حریق ساختمان است.

کلام آخر

اگر شما در حال ساخت ساختمان اداری و تجاری مسکونی و… هستید. کارشناس لوله کشی گاز در فردیس توصیه میکند. حتما از پوشش ضد حریق ساختمان استفاده نمایید. تا بتوانید ایمنی ساختمانتان را تکمیل کنید. اگر ساختمان شما تکمیل شده نیز میتوانید از تجهیزات اعلام و اطفای حریق استفاده نمایید تا بدین صورت ایمنی ساختمانتان تامین شود. برای اطلاعات بیشتری در خصوص انواع پوشش ضد حریق ساختمان در مطالب بعدی همراه کارشناس لوله کشی گاز در کرج باشید.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

بررسی ایمنی آسانسور در برابر آتش سوزی و نکات آن
معرفی سیستم اطفا حریق واتر میست
بررسی موارد تماس با آتش نشانی
اصول گازکشی توکار و روکار
کلیاتی از لوله کشی گاز ساختمان در تهران
بیوگاز چیست؟ و کاربرد آن
بررسی دتکتور شعله ای و معرفی انواع دتکتور شعله ای
گاز شهری و پیشگیری از آتش سوزی
رتبه ایران از نظر ذخایر گاز طبیعی
بررسی اطفای حریق با امواج صوتی

دیدگاهتان را بنویسید