راهکار رفع صدای داخل رادیاتور
زمان تقریبی مطالعه: 8 دقیقه
راهکار رفع صدای داخل رادیاتور
در مطلب قبلی در خصوص علت صدای داخل رادیاتور اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دادیم. در این مطلب بهترین کارشناس لوله کشی گاز در تهران راهکار رفع صدای داخل رادیاتور را در اختیارتان قرار خواهد داد. تا بتوانید به سادگی این صداهای آزاردهنده را برطرف کنید.
علل صدای داخل شوفاژ
در مطلب کارشناس لوله کشی گاز در تهران علل صدای داخل رادیاتور را به شرح زیر بیان کرد:
- تراز نبودن رادیاتور
- وجود هوا در لوله های رادیاتور
- تاب برداشتن لوله ها
- تجمع رسوبات در پکیج
- خراب شدن شیر تخلیه هوا در رادیاتورهای بخار
تراز نبودن رادیاتور
یکی از انواع علل صدای داخل رادیاتور تراز نبودن رادیاتور است. کارشناس لوله کشی گاز در کرج برای رفع صدای داخل رادیاتور راهکاری ساده پیشنهاد میکند. برای انجام آن لازم است که گوشه پایین رادیاتور کمی بالا بیاورید. چرا که در اینصورت مسیر حرکت آب درون رادیاتور باز میشود. در ابتدار باید سیستم مرکزی یا همان پکیج را خاموش کنید. و تا سرد شدن رادیاتور منتظر بمانید. بعد از اطمینان یافتن از سردی رادیاتور مغزی بزرگی که رادیاتور را به لوله آب گرم وصل میکند را کمی شل کنید. پایین رادیاتور را به سمت بالا برده و تراز بنایی را در بالای آن قرار دهید تا زمانی که رادیاتور در حالت تراز قرار گیرد. در نهایت مغزی پایین را سفت کنید و پکیج را روشن کنید. کارشناس لوله کشی گاز در کرج تاکید میکند لوله رادیاتور را به منظور عدم داشتن نشتی چک کنید.
تاب برداشتن لوله ها
همانطور که میدانید یکی از علت های صدای داخل رادیاتور میتواند تاب برداشتن لوله های رادیاتور باشد. برای رفع صدای داخل رادیاتور کارشناس لوله کشی گاز در صفادشت بیان میکند بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید تا میزان تاب برداشتن لوله هارا چک کند. اگر لوله ها منبسط شده باشد فقط از قسمت بست خود کمی آویزان میشوند. که در چنین اگر سیستم لوله کشی رادیاتور به صورت روکار است، می توان با تعویض بست ها و یا استفاده از داکت مشکل تغییر شکل دادن لوله ها را خنثی کرد. اما اگر میزان خسارت وارد شده به لوله ها انقدر زیاد بود. که لوله ها دچار ترک خوردگی و نشتی شدند. راهی جز اقدام به بازسازی لوله کشی شوفاژ نیست. کارشناس لوله کشی گاز در صفادشت تاکید میکند در صورت داشتن چنین مشکلی حتما از یک فرد متخصص و ماهر کمک بگیرید.
رفع صدای داخل رادیاتور با هواگیری رادیاتور
از دیگر دلایل وجود صدا درون رادیاتور وجود هوا درون لوله های آن است. هواگیری رادیاتور راهکار رفع صدای داخل رادیاتور شماست. با کارشناس لوله کشی گاز در فردیس همراه باشید تا چگونگی هواگیری رادیاتور را دریابید. اولین مرحله همان خاموش کردن پکیج است. بعد از اطمینان از سرد شدن رادیاتور با کلید رادیاتور شیر مخصوص هواگیری را به آرامی باز کنید و ظرف کوچکی در زیر شیرهواگیری قرار دهید. با خارج شدن آب هوای داخلی آن نیز تخلیه میشود. کارشناس لوله کشی گاز در فردیس بیان میکند برای نتیجه بهترین باید تمام رادیاتور های داخل ساختمان هواگیری شوند. البته اول به سراغ رادیاتور هایی بروید که صدای بیشتری دارند.
تجمع رسوبات در پکیج
میدانید که در برخی نقاط کشور ما ایران سختی آب به شدت بالاست و همین موضوع یکی از علل تجمع رسوبات در پکیج میشود. برای رفع این رسوبات کارشناس لوله کشی گاز در ملارد شستشو یا اسید شویی را پیشنهاد میکند. همچنین برای حفظ و مراقبت از سیستم گرمایش ساختمان پیشنهاد میکند حداقل سالی یکبار از یک سرویسکار پکیج برای شست و شوی پکیج کمک بگیرید. کارشناس لوله کشی گاز در ملارد تهیه فیلتر سختی گیر پکیج را نیز راهکار مفیدی به منظور پیشگیری از تجمع رسوبات در پکیج و لوله های رادیاتوری میداند.
خراب شدن شیر تخلیه هوا در رادیاتورهای بخار
در مطلب قبلی کارشناس لوله کشی گاز در تهران بیان کرد. اگر از رادیاتور بخار استفاده می کنید و صدای تولید شده در داخل رادیاتور شبیه به سوت زدن است، به احتمال زیاد شیر تخلیه هوای رادیاتور تعبیه شده در قسمت پایین لوله آن دچار مشکل شده و نیاز به تعویض دارد. برای تعویض این شیر در ابتدا باید سیستم مرکز را خاموش کنید. کارشناس لوله کشی گاز در کرج بیان میکند در اولین مرحله شیر تخلیه هوای جدید را بردارید و چند بار دنباله آن را با نوار تفلون ببندید. با کمک یک پارچه زخیم و با چرخاندن دست شیر تخلیه هوای قبلی را از جای خود خار کنید.
در نهایت شیر جدید که دنباله آن را نوارتفلون بستید را به رادیاتور وصل کنید. و با فشار دست خوب آن را ببندید. نکته ای که کارشناس لوله کشی گاز در فردیس به آن اشاره میکند این استکه اگر شیر را با آچار ببندید. فشار اضافی وارد شده به شیر میتواند باعث شکستن آن شود. پس از آچار استفاده نکنید. حالا با نصب شیر تهویه هوا یا سوپاپ هوا صدای سوزت زدن دائمی در رادیاتور متوقف خواهد شد. البته در برخی موارد دلیل بروز این مشکل باز بودن سوپاپ هواست. پس قبل از اقدام به تعویض شیر تخلیه هوا آن را خوب بررسی کنید. ولی اگر علائمی همچون ترک خوردگی بر روی شیر وجود داشت، مطمئن باشید که باید برای تعویض و تعمیر شیر رادیاتور شوفاژ اقدام کنید.
این مطالب را از دست ندهید
اولین ایستگاه آتش نشانی ایران و جهان
معرفی شیر قطع کن گاز حساس به زلزله
بررسی و معرفی رادیاتور شیشه ای
بررسی سیستم آب فشان اسپرینکلر اطفای حریق
نحوه تمیز کردن شومینه و نکات طلایی آن
بررسی چند مورد از نکات مهم در لوله کشی گاز
هر آنچه باید درباره دتکتور دودی و انواع آن بدانید
روش های شناسایی و پیشگیری نشت گاز از اجاق گاز
انواع پوشش ضد حریق و کاربرد آن