بررسی مزایا و معایب رادیاتور دکوراتیو

بررسی مزایا و معایب رادیاتور دکوراتیو

زمان تقریبی مطالعه: 7 دقیقه

بررسی مزایا و معایب رادیاتور دکوراتیو

همانطور که میدانید امروزه پیشرقت زیادی در تکنولوژی و صنعت به وجود آمده است. طراحان با استفاده از این پیشرفت در صنعت و تکنولوژی توانستند نسل جدیدی از رادیاتور ها را به وجود آورند. رادیاتور های دکوراتیو در زیبایی دکوراسیون داخلی نقش چشمگیری دارند. در ادامه کارشناس لوله کشی گاز در تهران به بررسی مزایا و معایب رادیاتور دکوراتیو میپردازد.

رادیاتور دکوراتیو چیست؟

رادیاتور دکوراتیو نسل جدیدی از رادیاتور های قدیمی هستند. که با طراحی های منحصر به فرد شرکت های مختلف عرضه و توزیع میشوند. نام دیگر این سازه رادیاتور تزئینی است. که شکل ظاهری آن زیبایی متفاوتی نسبت به پکیج و رادیاتور های معمولی دارد. کارشناس لوله کشی گاز در کرج بیان میکند این دست از رادیاتورها هم به صورت افقی و هم به صورت عمودی تولید می‌شوند.

عملکرد رایاتور دکوراتیو

ساختار این دست از رادیاتور ها دقیقا مشابه نسل قبلی رادیاتور ها است. یعنی به وسیله آب گرما گرما را انتقال میدهند. بنابراین نیاز به پیکج و لوله کشی مناسب است. کارشناس لوله کشی گاز در فردیس برای ساختمان هایی که لوله کشی آبی وجود ندارد. پیشنهاد میکند از رادیاتور دکوراتیو برقی استفاده شود. در ادامه به مزایا و معایب رادیاتور دکوراتیو میپردازیم.بررسی مزایا و معایب رادیاتور دکوراتیو

مزایای رادیاتور دکوراتیو

رادیاتور های دکوراتیو مزایای بسیار دارند. از جمله این مزایا کارشناس لوله کشی گاز در صفادشت به گرمای مطلبو حاصل از این رادیاتور ها اشاره میکند. این رادیاتور ها هیچ گونه حساسیت تنفسی برای افراد ایجاد نمیکند. همچنین هدردهی انرژی بسیار کم است. همین موضوع بر بازدهی گرمایی رادیاتور های تزئینی تاثیرات مطلوبی خواهد داشت. از هر مزایای این رادیاتور بتوان به سادگی گذشت از طراحی مدرن این رادیاتورها و اندازه و ابعاد و ضخامت آن ها که به نسبت رادیاتورهای قدیمی، بسیار کم تر است نمیتوان گذشت. علاوه برتمامی این مزایا رادیاتور دکوراتیو دارای حمل و نقل و عملیات نصب آسانی هستند. و تولید آن ها در مدل‌ها و اندازه‌های متنوع سبب میشود که به راحتی بتوان با هر دکوری از محل سکونت یا محل کار، هماهنگی ایجاد کرد.

معایب رادیاتور دکوراتیو

معایب این رادیاتور ها به نسبت مزایای آن ها بسیار ناچیز است. کارشناس لوله کشی گاز در ملارد در خصوص معایب رادیاتو های دکوراتیو به ظرافت بسیار بالای آن ها اشارزه میکند. زیرا امکان دارد در اثر فشارها و ضربه‌های احتمالی آسیب ببینند. و همچنین بیان میکند که مدل های شیشه‌ ای رادیاتور دکوراتیو گرمای کمتری را نسبت به جنس‌های دیگر مانند فولاد و آلومینیوم درست می کند. از دیگر معایب رادیاتور های دکوراتیو از انواع برقی آن میتوان به مصرف برق بالای آن اشاره کرد.

جنس انواع گوناگون رادیاتور دکوراتیو

طراحان در این صنعت با اجناس مختلفی رادیاتور ها طراحی کردند. که هر کدام زیبایی منحصر به فرد خود را دارند. در ادامه کارشناس لوله کشی گاز در تهران انواع رادیاتور دکوراتیو را به شما معرفی خواهند کرد.

  • رادیاتور دکوراتیو از جنس استیل

این قبیل از رادیاتور دکوراتیو اغلب به حالت رادیاتورهای پره ای می باشند. که امکان کم و یا زیاد شدن پره های آن وجود دارد. هر چه پره آن بیشتر باشد. قدرت انتقال گرمای بیشتری خواهد داشت. این رادیاتورها هم دارای مقاومت بالا و بیشتر در مکان های عمومی قابل استفاده است. این نوع رادیاتورها به عنوان حوله خشک کن هم کارایی دارند و در مقابل رطوبت مقاوم هستند.

  • رادیاتور دکوراتیو سنگی

    کارشناس لوله کشی گاز در گرج بیان میکند رادیاتور دکوراتیو سنگی یکی از زیباترین نوع رادیاتور است. این رادیاتورها از ترکیب جنس سنگ تراورتن و آلومینیوم و استیل است. در این مدل انرژی کمتری مصرف می شود ولی تنوع آن کمتر است و به خاطر داشتن سنگ مورد استفاده که تراورتن است گرما به صورت یکنواخت روی سطوح پخش می شود

  • رادیاتور دکوراتیو از جنس آلومینیوم

آلومینیوم به علت برخورداری از وزن کم می تواند طرح ها و شکل های متنوعی را داشته باشد. همچنین در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاوم است. و علاوه بر این موارد قابلیت تحمل فشار بالا  و پخش گرما را به صورت یکنواخت دارد. کارشناس لوله کشی گاز در فردیس بیان میکند معمولا در منازل از این جنس رادیاتور استفاده میشود.

  • بررسی مزایا و معایب رادیاتور دکوراتیورادیاتور دکوراتیو از جنس شیشه

نمونه های شیشه ای رادیاتور دکوراتیو از شیشه های مستحکمی طراحی می شود که توسط المنت های الکتریکی به کار خود می پردازد.‌ این رادیاتورها مانند یک تصویر شیشه ای  یا یک تابلو زیبا می باشند که  روی دیوار نصب می شوند و فضای کمی را اشغال می کنند.

نصب و راه اندازی رادیاتور دکوراتیو

رادیاتور های دکوراتیو را به طور عمده در حمام، آشپزخانه، اتاق نشیمن و …  نصب میکنند. نصب این رادیاتورها بر روی دیوار به صورت ایستاده و پایه دار و حتی سقف ها می باشد و بهتر است که در سردترین محل و بهترین نقطه دید برای زیباشدن فضای مورد نظر استفاده کرد تا هم زیبایی آن قابل دید باشد هم گرمایش آن زیاد باشد.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

راهکار رفع صدای داخل رادیاتور
مراحل تبدیل گازشهری به فشارقوی
گاز شهری و پیشگیری از آتش سوزی
هر آنچه باید درباره شیر آتش نشانی بدانید
بررسی و معرفی رادیاتور شیشه ای
انواع روش های اطفاء حریق
روش های شناسایی و پیشگیری نشت گاز از اجاق گاز
بررسی لوله کشی گاز توکار
رتبه ایران از نظر ذخایر گاز طبیعی
در زمان نشتی گاز چه اقداماتی لازم است؟

دیدگاهتان را بنویسید