بررسی و معرفی رادیاتور شیشه ای

بررسی و معرفی رادیاتور شیشه ای

زمان تقریبی مطالعه: 7 دقیقه

بررسی و معرفی رادیاتور شیشه ای

در مطالب قبلی به بررسی رادیاتور پنلی، پره ای، قرنیزی پرداختیم. مزایا و معایب هر یک را بیان کردیم. در ادامه به برسی و معرفی مزایا و معایب رادیاتور شیشه ای میپردازیم. با کارشناس لوله کشی گاز در تهران همراه باشید.

رادیاتور شیشه ای چیست؟

با پیشرفت روز افزون تکنولوژی شاهد نسل جدیدی از رادیاتور ها هستیم که میتوانند بدون ذره ای بو محیط را گرم کردند. و در عین حال از ظاهری مدرن برخوردار باشند. کارشناس لوله کشی گاز در کرج بیان میکند که رادیاتور های شیشه ای را می توان بر روی دیوارها نصب کرد. یا به طور مستقیم و به کمک پایه بر روی کف قرار داد. رادیاتور های ششه ای اندازه های مختلفی دارند. از این رادیاتور های زیبا و مدرن میتوان در خانه و انواع مدل های قوی و حرفه ای در شرکت ها، استودیو ها، بوتیک ها، هتل ها، و غیره استفاده کرد.

نکات رادیاتور شیشه

رادیاتور های شیشه های در واقع شیشه هایی با قطر 13 میلی متر است.کارشناسان لوله کشی گاز در فردیس  این شیشه ها بسیار محکم و مقاوم میدانند. شیشه‌هایی با این قطر به رادیاتور کمک می‌کنند که مقاومت خود را بالا برده و به سادگی در برابر ضربه یا تنش‌های ناشی از تغییر دما شکسته نشود. این رادیاتور ها برقی هستند، یک عنصر الکتریکی دراین شیشه ها وجود دارد. که هنگام روشن شدن گرما تولید میکند. به طور معمول این رادیاتورها با استفاده از یک سوکت معمولی یا با یک سیم به منبع تغذیه وصل می‌شوند. توجه داشته باشید که ریل‌های حوله‌ای شیشه‌ای که در حمام‌ها نصب می‌شوند، نیز ساختار مشابهی دارند.

بررسی و معرفی رادیاتور شیشه ای

عملکر رادیاتور شیشه چیست؟

حال که معرفی رادیاتور شیشه ای انجام شد. باید درخصوص چگونگی عملکرد این دستگاه اطلاعاتی در اختیارتان قرار دهیم. کارشناس لوله کشی گاز در تهران بیان میکند، لایه ای رسانا در جلوی شیشه رادیاتور قرار گرفته که به تولید گرما در داخل لمینت کمک می‌کند. در واقع انتقال برق از طریق این لایه رسانا بوده و گرمای تولید ناشی از تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی گرمایی است. پخش گرما در محیط نیز به واسطه ساطع شدن اشعه‌های مادون قرمز به شیوه همرفتی انجام می‌شود. این نوع از اشعه‌ها که به عنوان تابش‌های گرمایی شناخته می‌شوند، نوعی از امواج الکترومغناطیس هستند که در تابش خورشیدی نیز یافت شده و در حین انتقال گرما، زیانی برای بدن انسان نخواهند داشت.

معرفی مزایای رادیاتور شیشه ای

یکی از مزایای رادیاتور شیشه ای هزینه نصب کم آن است. علاوه بر این رادیاتور های شیشه نیازی به هزینه های نگهداری و تعمیر ندارد. چون رادیاتور ها شیشه هیچ بخش یا قطعه ای ندارد که نیاز به تعمیر و سرویس شدن داشته باشد. حمل و نقل آسان، قیمت خرید پایین، ، مدرنیته بودن و زیبایی، تنوع در طرح و ابعاد، طراحی استاندارد و ایمن، بازدهی حرارتی مناسب، هماهنگ با کلیه سیستمهای گرمایشی، دارای گارانتی و خدمات پس از فروش، قابلیت انتخاب طرح توسط مشتری، قابل تعویض بودن تصاویر شیشه، قابلیت شستشوی شیشه با مواد پاک‌کننده، قابلیت جابجایی آسان از دیگر موارد مرفی مزایا رادیاتور شیشه ای است. که کارشناس لوله کشی گاز در ملایر به آن اشاره میکند. رادیاتور های شیشه حتی میتوانند یک آینه در قالب رادیاتور باشند.بررسی و معرفی رادیاتور شیشه ای

معایب رادیاتور شیشه ای

رادیاتور شیشه ای هم در کنار تمام مزایایی که معایبی نیز خواهد داشت. بالا بودن قیمت رادیاتورهای شیشه ای سفارشی، دمای غیر قابل کنترل رادیاتور، احتمال ایجاد آلودگی، احتمال شکسته شدن صفحه شیشه ای رادیاتور، مصرف برق بالا از جمله معایب رادیاتور شیشه ای است. در ادامه کارشناس لوله کشی گاز در صفادشت به سوالات متدوال شما در خصوص رادیاتور های شیشه ای میپردازد.

سوالات متدوال

آیا امواج الکترومغناطیسی رادیاتور های شیشه ای برای بدن ما مضر است؟

اشعه تولید شده توسط یک رادیاتور شیشه‌ای به دلیل پایین بودن شدت خود هرگز برای بدن مضر نیست.

آیا می توان رادیاتور شیشه ای را در حمام و در نزدیکی دوش نصب کرد؟

رادیاتور شیشه ای برای تولید حرارت در حمام بسیار مفید می باشد، فقط کافیست قوانینی که حداقل فاصله از منبع آب را به شما توصیه می کند، را رعایت نمایید.

حداکثر دمای رادیاتور شیشه ای چقدر است؟

در زمان روشن بودن رادیاتور شیشه ای حرارت آن به حدود 75 درجه سانتی گراد می رسد. اگر چه به نظر می رسد که این درجه حرارت بالا باشد، اما شیشه ای که دارد، فوراً حرارت را آزاد نمی کند، بنابراین رادیاتور شیشه ای خطری ندارد.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

بررسی بهترین کپسول آتش نشانی برای منزل
انواع لوله گازی
مراحل نصب پکیج و بهترین مکان نصب پکیج دیواری
شرایط عبور لوله گاز از اماکن مختلف
آشنایی با انواع کپسول آتشنشانی
10 راهکار موثر در کاهش مصرف گاز
جعبه آتش نشانی و انواع آن
بررسی و معرفی سیستم اطفای حریق پودری آیروسل
هر آنچه باید درباره دتکتور دودی و انواع آن بدانید
نکات شارژ کپسول آتش نشانی

دیدگاهتان را بنویسید