نکات درجه کپسول آتش نشانی

نکات درجه کپسول آتش نشانی

زمان تقریبی مطالعه: 7 دقیقه

نکات درجه کپسول آتش نشانی

درجه کپسول آتش نشانی یکی از قطعات کوچک اما پرکاربرد کپسول اطفای حریق است. که به کمک آن میتوان فشار گاز موجود درون کپسول را سنجید. و حتی با نگاهی کوچک به ان میتوان زمان مناسب شارژ کپسول را دریافت. در ادامه همراه کارشناس لوله کشی گاز در کرج باشید. تا پاسخ سوال درجه کپسول آتش نشانی چیست؟ انواع درجه کپسول اطفای حریق کدام است؟ را دریابید.

درجه کپسول آتشنشانی چیست؟نکات درجه کپسول آتش نشانی

همانطور که در ابتدای مطلب بیان کردیم. درجه کپسول آتشنشانی یک فشار سنج است. که میتواند به سادگی فشار گاز موجود درون کپسول را نشان دهد. در گذشته بیشتر در کپسول های پودری و گازی از این درجه ها استفاده میشد. اما به مرور و با توجه به کارآیی این درجه ها برای انواع کپسول از این درجه استفاده میشود. یکی از کاربرد های این درجه ها علاوه بر نشان دادن گاز موجود درون کپسول زمان مناسب برای شارژ کپسول است. کارشناس لوله کشی گاز در کرج بیان میکند. از این قطعه با نام های عقربه، مانومتر، نمایشگر فشار نیز یاد میشود. در ادامه کارشناس لوله کشی گاز در کرج نحوه خواندن درجه کپسول و انواع آن را برایتان مشخص خواهد کرد.

انواع درجه کپسول اطفای حریق به بیان کارشناس لوله کشی گاز در کرج

انواع فشار سنج ها به دو صورت تقسیم میشوند. کارشناس لوله کشی گاز در کرج در اولین تقسیم به انواع درجه کپسول بر اساس میزان فشار مایعات، گاز و بخار ها CO2 میپردازد. که در این تقسیم بندی با سه نوع درجه بوردونی، دیافراگمی و کپسولی روبرو خواهید شد. در میان این سه نوع درجه، درجه بوردونی یکی از معروف ترین و پرکاربردترین نوع درجه است. چرا که فشار های پایین تا بالا را به راحتی نشان می دهد. اما دومین تقسیم بندی به شرح زیر است:نکات درجه کپسول آتش نشانی

  • درجه کپسول آتشنشانی ایبور: کارشناس لوله کشی گاز در کرج در خصوص درجه ایبور بیان میکند این درجه بهترین درجه کپسول موجود در بازار است. در عین حال میتوان گفت گران قیمت ترین درجه نیز است.
  •  درجه کپسول آتشنشانی فیک ایبور: این درجه کاملا مشابه ایبور است. و تنها تفاوت آن در پایه عقربه آن است. کارشناس لوله کشی گاز در کرج بیان میکند در اکثر مواقع از همین قسمت دچار مشکل شده و خراب میشود. این درجه از ایبور ارزان تر است.
  • درجه کپسول آتشنشانی برزیلی: یکی از نام های معروف این درجه، درجه حلزونی است. این مدل متاسفانه از رایج ترین نوع درجه کپسول آتش نشانی است. اما دلیل گفتن متاسفانه ضعیف بودن این درجه است. به طوری که کارشناس لوله کشی گاز در کرج بیان میکند این درجه به ضعیف ترین درجه های کپسول آتش نشانی معروف است.

درجه کپسول آتش نشانی چگونه فشار موجود و زمان شارژ کپسول را به ما نشان خواهد داد؟

نمایشگر درجه کپسول اطفای حریق شامل 2 رنگ قرمز و سبز است. حتما خودتان هم حدس زده اید که قسمت سبز رنگ قسمت بی خطر و قسمت قرمز خطرناک است. کارشناس لوله کشی گاز در کرج بیان میکند اگر عقربه درجه بر روی قسمت سبز باشد. یعنی کپسول شما هیچ مشکلی ندارد و به نوعی آماده ارائه خدمات است. هر چه این عقربه به سمت چپ و به ناحیه قرمز نزدیک شود یعنی از فشار کپسول کاسته شده و نیاز به شارژ کپسول دارد. اما برخی از کسپول ها دو ناحیه قرمز دارند. این دوناحیه چه تفاوتی دارند و نشان دهنده چیست؟

کارشناس لوله کشی گاز در فریس بیان میکند اگر عقربه کپسول شما شامل دو قسمت قرمز رنگ بود. بخش قرمز رنگ سمت چپ نشان دهنده نیاز کپسول به شارژ مجدد است. و بخش قرمز رنگ سمت راست نشان دهنده فشار بیش از اندازه کپسول است. در هردو صورت با قرار گرفتن عقربه در بخش های قرمز رنگ نیاز است که کپسول را به مراکز سرویس دهی کپسول آتش نشانی ببرید تا به درستی بررسی و آماده ارائه خدمات شوند.

کلام پایانی

کارشناس لوله کشی گاز در فردیس بیان میکند. اگر عقربه درجه کپسول آتش نشانی بر قسمت قرمز رنگ سمت راست قرار گفت نسبت به آن بی تقاوت نباشید. و حتما آن را به مراکز مربوطه ببرید. چرا که احتمال ترکیدگی کپسول در چنین حالتی وجود دارد. در این مطلب کارشناس لوله کشی گاز در کرج به بررسی و معرفی درجه کپسول آتش نشانی و نکات آن پرداخت. چرا که کپسول ها یکی از لوازم اطفای حریق موثر هستند. از این رو باید اطلاعات کافی در خصوص آنها داشته باشید.

 


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

دتکتور گاز مونوکسید کربن و معرفی انواع آن
بررسی سیستم گرمایش از کف و نکات آن
اصول گازکشی توکار و روکار
هر آنچه باید از توپ اطفای حریق بدانید
بررسی مزایا و معایب رادیاتور پنلی و پره ای
معرفی انواع تاسیسات گازرسانی
همه چیز درباره تجهیزات شهری و صنعتی گازرسانی
بررسی نکات ایمنی سیستم های گرمایشی
بررسی مزایا و معایب پکیج دیواری و زمینی
روش های شناسایی و پیشگیری نشت گاز از اجاق گاز

دیدگاهتان را بنویسید