چگونگی لوله کشی روکار رادیاتور شوفاژ
زمان تقریبی مطالعه: 6 دقیقه
چگونگی لوله کشی روکار رادیاتور شوفاژ
در مطالب قبلی به انواع سیستم های گرمایش قدیمی ساختمان ها پرداختیم. و بخاری گازی را یک سیستم گرمایشی قدیمی معرفی کردیم . این سیستم معایب زیادی در مقابل رادیاتور ها داشت. اخیرا رادیاتورها جای این سیستم را پر کردند. برخی از افراد هم مایل به تعویض این سیستم قدیمی با رادیاتور هستند. اما میدانید که نصب و راه اندازی شوفاژ نیازمند لوله کشی مخصوص به خود است. و خانه هایی که سیستم گرمایشی آنها بخاری بود. مجهز به این سیستم نیستند. بنابراین از نصب و راه اندازه رادیاتور پشیشمان میشدند. اما لوله کشی روکار یک راه حل خوب برای این افراد است. در ادامه کارشناس لوله کشی گاز در تهران به چگونگی لوله کشی روکار رادیاتور شوفاژ میپردازد. با ما همراه باشید.
چه زمانی باید از لوله کشی روکار استفاده کنیم؟
در صورتی که ساخت و ساز ساختمان پایان یابد مسلما اجرای لوله کشی روکار یک امر هزینه بر است. چرا که اگر بخواهید لوله کشی توکار انجام دهید. در ابتدا باید مسیر لوله کشی را تخریب کنید و مجددا بعد از لوله کشی گاز روی لوله را بپوشانید و بنایی کنید. که با احتساب مصالح هزینه های اتصال و بنایی برایتان بسیار هزینه بر خواهد بود. در این چنین شرایطی کارشناس لوله کشی گاز در فردیس بیان میکند. میتوانید لوله کشی روکار انجام دهید. همچنین در صورت احتمال پوسیدگی لوله کشی توکار و نیاز به افزودن انشعابات جدید آب و فاضلاب و برای تغییر سیستم لوله کشی و شوفاژ ساختمان، لوله کشی روکار به لوله کشی توکار ترجیح داده خواهد شد.
لوله کشی روکار رادیاتوری
در صورتی که لوله کشی سیستم گرمایشی شما قدیمی است و مایل به تغییر سیستم گرمایش منزل خود هستید.کارشناس لوله کشی گاز در کرج به شما لوله کشی روکار را پیشنهاد خواهد کرد. برای لوله کشی روکار سیستم گرمایشی باید از مدل رادیاتوری استفاده کنیم. در این روش به جای آبگرمکن از پکیج اسفاده میکنند و آب گرم پس از خروج از پکیج به کلکتور هدایت شده و در مسیر برگشت از کلکتور به پکیج ارسال میشود. همچنین در این نوع لوله کشی، آب به وسیله موتور یا پمپ پکیج در مدار گرمایش گرم میشود. در نهایت آب در مسیر برگشت به پکیج بازگردانده شده و از مسیر رفت آب به رادیاتورها ارسال میشود. در این روش نیز لوله های آب باید به صورت جفتی کشیده شوند. به طوری که لوله های رفت به بالای رادیاتور و لوله های برگشت به پایین رادیاتور متصل میشوند.
نکات لوله کشی روکار
کارشناس لوله کشی گاز در ملارد بیان میکند در شرایطی که تنها راه حل برای شما انجام لوله کشی به روش روکار است. حتی الامکان از لوله های پلیمری( لوله های سفید یا سبز معروف) و 5 لایه استفاده کنید. طول عمر این لوله های پلیمری بسیار زیاد است. بهتر است در مکان هایی که میتوانید از لوله هایی با قطر کمتر و ظاهر ظریف استفاده کنید. در هنگام لوله کشی روکار به زیبایی نما داخلی توجه کنید. سعی کنید انجام لوله کشی را از گوشه ها و بخش هایی که کمتر در معرض دید قرار دارند عبور دهید.
کارشناس لوله کشی گاز در صفادشت بیان میکند. لوله کشی کامپوزیت، سه لایه فویل دار، لوله کشی پنج لایه پرسی و فیتینگی و لوله کشی تک لایه سفید از جمله انواع لوله هایی هستند. که استفاده از آنها در لوله کشی روکار رادیاتور شوفاژ و پکیج توصیه می شود.
داکت لوله کشی روکار
استفاده از داکت لوله کشی روکار یکی از راه حل های نوین مسئله زشتی لوله کشی روکار است. در واقع با داکت هیچ اثری از لوله کشی روکار شما باقی نخواهد ماند. از داکت لوله کشی برای پوشش لوله کشی پکیج و دیگر موارد تاسیساتی استفاده میشود. داکت ها سبب میشوند تا زشتی لوله ها پوشانده و موجب زیبایی در طراحی خانه شما می شوند. همچنین داکت ها از آسیب مستقیم لوله های روکار و فرسایش و استهلاک زیاد لوله های روکار جلوگیری میکنند. کارشناس لوله کشی گاز در تهران بیان میکند با این داکت ها دیگر نگران زشتی لوله های روکار نباشید و به راحتی و با اطمینان خاطر سیستم گرمایشی منزل خود را تغییر دهید.
این مطالب را از دست ندهید